Bok om tidig utlösning – orsaker, konsekvenser och behandling av Prematur Ejakulation

Är du man som lider av tidig utlösning? Eller har du en partner som har problem med att komma för tidigt? Kanske arbetar du inom psykoterapi, sexologi eller annat människovårdande yrke – oavsett orsak kan du ha behållning av att läsa min bok om behandling av Tidig Utlösning. Första delen beskriver olika bakomliggande orsaker och vanliga konsekvenser av att ha tidig utlösning. Andra hälften går steg för steg igenom hur man kan behandla tillståndet.

Bakgrunden till att jag skrev boken är att jag i mitt dåvarande arbete som kurator på sex- och samlevnadsmottagningen mött många män som lidit av tidig utlösning och därför sökt hjälp. Då det inte fanns något skrivet på svenska inom området beslöt jag mig för att skriva en egen bok i vilken jag blandar den senaste forskningen, verksamma behandlingsmetoder med mina egna erfarenheter av att möta män och deras partners med detta problem. Boken är nu rekommenderad kurslitteratur på flera utbildningar i Sverige. Utgivare är Gothia förlag och utkom 2010. Det är fortfarande den enda av sitt slag på svenska. Du kan beställa den via min hemsidas kontaktformulär.

Priset är 170 kr inkl moms (30 kr i porto tillkommer). Betala med Swish eller mot faktura. Maila via kontakformuläret här för att beställa.

Köp boken här
Videoklipp om boken