FÖRFATTAREN

 

Att skriva är ett sätt för mig att sammanfatta mina erfarenheter jag får i arbete med mina klienter och den nya forskning som kommer. Jag arbetar ju med ett väldigt spännande område – relationer och sex.

 

 

Läs mer

Lust & olust : om sex, närhet och anknytning 

I den här boken berättar terapeuten och sexologen Malin Drevstam om hur tidiga erfarenheter i relationer formar våra förväntningar och upplevelsen av intimitet och sex som vuxna. Läsaren får en översiktlig genomgång av anknytningsteorin och vilka erfarenheter som formar oss som individer och hur vi relaterar till varandra i nära relationer.

Läs mer

Sexologi för psykologer och psykoterapeuter

Det finns ett stort intresse för sexologi bland behandlare inom olika människovårdande yrken. Alla har däremot kanske inte möjlighet att studera sexologi eller skaffa sig en sexologisk specialistkompetens. Det är mot den bakgrunden som denna antologi har tagits fram – för att förse professionella inom psykologisk behandling med en grundläggande sexologisk kompetens.

Ladda ner studie

BOKEN ”TIDIG UTLÖSNING”

Är du intresserad av hur man kan förstå och behandla tidig utlösning eller prematur ejakulation som det också heter kan du läsa mer i min bok utgiven av Gothia förlag.

Läs mer

GENOMFÖRDA STUDIER

Under 2016 genomförde jag en studie som fokuserar på hur sexuell njutning beskrivs i forskning och av kvinnor jag intervjuat. Är du nyfiken på studien kan du ladda ner den via länken nedan.

Ladda ner studie