Sagt om Malin som föreläsare

”Otroligt engagerad föreläsare”

”Jag vill förmedla att Malins anförande var inspirerande, roligt och lärorikt, och det får du gärna förmedla vidare till henne. Mycket bra! ”

”Helt klart den bästa föreläsningen på hela utbildningen!”

”Jag hade velat ha en veckas föreläsningar med Malin om detta ämne.”

”Väldigt intressant – allt handlar om relationer och föreläsaren hade verkligen en relation med oss studenter.”

”Mkt kunskap och med ”humor”. Kan pedagogiskt lära ut det. Pratar om sex, utan skam och får mig att bli nyfiken och vill ta reda på mer. Du är verklgen en ”superbra” modell för hur man ska vara och jobba.”

”Otroligt professionell och kunnig, engagerad skön stil. Mycket bra föreläsning – tack! Lite för lite tid – synd.”

”Levande och bra föreläsning. Goda exempel. Gjort mig mer nyfiken och uppmärksam på att ta upp sexuella frågor.”

”En av de bästa föreläsarna, kanske den bästa…otroligt engagerad och inspirerande! Rolig, snabbtänkt, kunnig!”

”Mycket inspirerande och kunnigt. Inte 100% struktur men det kompenseras med råge av inspiration och kunskap. Intressant med anknytning och compassionfokus.”

Sagt om Malin som terapeut

”Du kändes som en så bra person att prata med om detta. Bra blick och tydlig i konturerna ” som jag brukar säga kännetecknar en bra terapeut :-)” Man, 45 år

”Malin – utan dig hade babyn inte funnits! Det här kan du kalla ”nöjd kundgaranti!” Par i 35-års åldern

”Jag vill bara att du ska veta hur tacksam jag är för att hjälp du har gett mig det gångna året. Du har gett mig så många sanningar om mig själv som jag inte visste om. Det är fantastiskt och jag känner att jag är en helt annan, uppdaterad version av mig själv nu, jämfört med när året började. En stor stor del av anledningen till den förändringen är den hjälp du har gett mig. Bara så du vet det.” Kvinna, 32 år

”Ditt engagemang är en av de viktigaste faktorerna till att jag känt mig bekväm med att öppna upp skrymslen och vrår som gömt så mycket jobbiga tankar och känslor. ” Man, 39 år

Om Malins bok

”Har nu läst Malins bok och måste bara uttrycka min förtjusning över denna pärla till bok som är så välbehövd om sexualitet, närhet och anknytning. En lättfattlig och välskriven bok om något av det mest centrala i våra liv. Rekommenderas varmt till såväl terapeuter som patienter.

Fem stjärnor av fem.”

”Jag har precis läst Malins bok Lust & Olust – om sex, närhet och anknytning. Eftersom jag har en otrygg undvikande anknytningsstil så kände igen mig i mycket. Boken är väldigt bra och lätt att ta till sig och där man får både handfasta tips och bra övningar att jobba med. Dessutom får man höra exempel om andra par som haft problem och hur de med Malins hjälp lyckats lösa det. Jag rekommenderar alla att läsa boken, oavsett om man är medveten om sin anknytningsstil eller inte.”

”Jag har läst många böcker på detta tema. Merparten amerikanska som med mer än dubbelt så många ord säger en tiondel av vad denna fantastiska bok gör. Välskriven, lätt att förstå, tydlig i allt  och med i ett i det närmaste facit på hur man säkerställer ett bättre liv i relationer. Denna är ett måste för alla att läsa utom möjligen eremiter. ”

”Fantastisk bok som varvar teorier med författarens erfarenheter och klienters berättelser. Alla borde läsa denna för att förstå sig själva bättre utifrån anknytning under barndomen. Sträckläste! Tack för superbra bok! ”

Om Malin podd

”Nylig hørte jeg deg delta i podcasten Alla Våra Ligg. Jeg har hørt alle avsnitt, og du stiller i en helt egen klasse.Måten du fremla imformasjon på som både lot vertskapet forstå og ga lytterene en bedre og mer nyansert forståelse av faglig korrekt informasjon på er meget god. Det kom mer innsikt og viten frem
enn det vanligvis gjør på 10 slike podcaster.”

Jeg trenger inget svar og vil ikke noe mer enn å si at det finnes folk der ute som også har gjort seg kjent med literaturen og kliniske resultater som gjenkjenner uvanlig god kvalitet i ditt arbeide. Flott jobbet!”

”Har lyssnat på avsnitten i Singelrådet som du medverkar i och vill bara inleda med att säga att jag fick ett så himla bra intryck av dig som psykoterapeut.

Du är pedagogisk, kunnig, empatisk och klok. Så jävla bra!”